Și în acea zi voi face Ierusalimul o piatră grea pentru toate popoarele: toţi câţi se vor împovăra cu ea vor fi tăiaţi în bucăţi, deşi toate popoarele pământului se adună împotriva lui. (Zaharia 12:3)

Astăzi se împlinesc 70 de ani de la crearea statului Israel. La 15 mai 1948, Mandatul Palestinei a luat sfârșit și copiii lui Israel aveau să înceapă întoarcerea pe tărâmul lor ancestral după 1878 de ani de la căderea Ierusalimului în anul 70.

Ieri, 14 mai, a fost inaugurată ambasada Statelor Unite la Ierusalim. Nu cred că este o coincidență, ci încă o dovadă că există un Dumnezeu care mișcă toată lumea după bunul său plac.

Iată ce a spus premierul Benjamin Netanyahu despre acest eveniment unic în istoria contemporană a statului Israel:

Președintele Trump face istorie. Suntem profund recunoscători și poporul nostru va fi pe vecie recunoscător pentru îndrăzneața sa decizie de a recunoaște Ierusalimul drept capitala Israelului și de a muta ambasada la Ierusalim.

(Sursa: Știrile ProTV.ro)

Cred că putem afirma cu certitudine că am intrat în următoarea etapă a împlinirii profețiilor despre Israel din vremurile de pe urmă. Ca lucrurile să fie și mai ciudate, Digi24.ro relatează că dintre reprezentanții celor 86 de misiuni diplomatice invitați, doar 33 au confirmat participarea. Pentru cei care mai cunosc câte ceva despre francmasonerie și ocultism, numărul 33 le va sări imediat în ochi.

În acest moment s-a produs încă o ruptură pe scena geopolitică a lumii, una masivă chiar, Statele Unite înfruntând și chiar sfidând celelalte state membre ale Consiliului de Securitate al Națiunilor Unite prin recunoașterea oficială a Ierusalimului ca fiind capitala statului Israel. Consiliul este compus din 15 state membre, dintre care 5 dețin statut de permanență și pot respinge orice rezoluție adusă în discuție printr-un simplu vot împotrivă. Statele Unite a respins rezoluția care cerea retragerea recunoașterii de către celelalte 14 state.

Dintre cele 33 de țări care au confirmat prezența unui reprezentant, doar patru sunt din UE: Ungaria, Cehia, Austria și România. După ce Marea Britanie a lovit direct în inima Uniunii Europene prin Brexit, Statele Unite tulbură și mai mult apele prin mutarea ambasadei la Ierusalim.

Tot ce pot spune despre acest lucru este că trebuie să se întâmple. Al Treilea Război Mondial este în plină desfășurare, fiind în mare parte un război neconvențional. Pământul va fi cufundat în foc și sânge negreșit, iar acest eveniment ne apropie și mai mult de punctul culminant: conflictul armat propriu-zis dintre țările lumii. Semnele dinaintea întoarcerii Domnului Isus Cristos au fost profețite chiar de el însuși și fac referire la Ierusalim și la împlinirea timpurilor neamurilor (Luca 24:21Și vor cădea sub tăişul sabiei şi vor fi duşi captivi printre toate naţiunile; şi Ierusalimul va fi călcat în picioare de neamuri, până se vor împlini timpurile neamurilor.), iar acea zi menționată în Zaharia 12:3 se apropie vertiginos.

Ierusalimul va fi o piatră de povară pentru toate popoarele pământului și Domnul le va strânge împotriva lui pentru a le judeca. Profeția biblică se împlinește în fața ochilor tăi și dacă nu ai venit până acum la Cristos pentru a fi mântuit și a scăpa de furia ce va veni, te vei trezi într-o zi că vei alerga după Dumnezeu și el te va întâmpina cu foc și distrugere, pentru că timpul reconcilierii va fi trecut pentru tine.

Domnul este împărat peste toate și după voia lui toate se fac. Ia aminte la ce-ți spun: judecata Domnului este necruțătoare, doar în Fiul său poți găsi scăpare.

Dragul meu, vino la el cât încă mai are mâna întinsă către tine, cât încă Duhul său te mai cheamă.

Înapoi Înainte