Capră Sursa: Pixabay

Dragul meu,

Avem de-a face în vremurile din urmă cu o vădită agendă de îndoctrinare a popoarelor lumii în pregătirea acestora pentru a-i aduce închinare Fiului pierzaniei, cunoscut mai de toată lumea ca anticristul.

Spun vădită, pentru că această agendă este atât de evidentă tuturor celor care sunt suficient de deschiși la minte în a recunoaște că lumea în care trăim devine pe zi ce trece o pușcărie masivă, cu țările ca reprezentând sectoarele păzite fiecare de unii mai pricepuți, care le oferă prizonierilor lucruri mai bune, iar altele cu căpetenii mai bădărane, care cauzează supărări prizonierilor și atrag după sine oprobriul mai marilor.

Așa se face că și în văgăuna asta de țară, condusă de niște pasibili pușcăriași pe care nu-i lasă legea să ajungă acolo unde le este locul, și-a făcut apariția în spațiul mediatic un eveniment intitulat iscusit de către acești sataniști șifonierați (din englezescul closet satanist) „Trăiască capra vecinului“.

Înainte de a-ți expune motivul pentru care îi numesc sataniști cu atâta îndrăzneală pe cei care au pus la cale acest eveniment, deși poate ei ar prefera să li se spună luciferieni, sau poate chiar iluminați, ba mai bine chiar francmasoni, ca să împăcăm și capra și varza, trebuie neapărat să remarc cum cei care se cred cei mai deschiși la minte, sunt de obicei primii care pufnesc și își dau ochii peste cap când citesc asemenea lucruri ca cele scrise în articolul de față, nepermițând sub nici o formă unei oarecare conștientizări din a le pătrunde în minte și inimă.

Trebuie ca cineva să fie destul de deschis la minte să creadă în ziua de astăzi în existența unor duhuri rele care influențează mințile oamenilor, și care pot chiar poseda gazde prin intermediul cărora să lucreze în mod direct în lumea materială. Chiar și printre cei care mai au un oarecare discernământ al unei realități dincolo de cea de zi cu zi, cu greu își face loc gândul că în jurul nostru există diavoli care amăgesc oamenii să meargă în păcat și să se revolte împotriva lui Dumnezeu.

Așadar, pentru oricine cu mintea deschisă, ceea ce voi demonstra pe scurt în cele ce urmează ar trebui să producă o scânteie de trezire față de nelegiuirea ce-l înconjoară, sau poate chiar să-i confirme fără doar și poate că avem de-a face cu o mascaradă a urâciunilor acestei lumi afișată în plin văzul tuturor.

Despre ce este vorba?

Campania desfășurată de către PressOne, care se recomandă a fi o publicație online independentă, finanțată de către americanul românofil Don Lothrop, care în spiritul mioritic autentic, s-a îndrăgostit și de combinațiile autohtone (vezi afacerile sale cu un fost membru PSD), este din ce îmi dau seama parte dintr-un obiectiv de a produce în societatea românească o conștientizare a invidiei de care se pare că suferim, scoasă la iveală prin faimoasa expresie „să moară și capra vecinului“.

În articolul menționat mai sus, mi-a sărit în ochi următorul citat, pe care trebuie neapărat să ți-l arăt și vei vedea și de ce este atât de important:

Don Lothrop, pe numele său complet Donald James Lothrop, apare din nou în presa română online, de data aceasta ca finanțator al unui site de presă cu sediul central la Cluj. Informația este confirmată pe noul site: ”Acest site este deţinut de Press One Media SRL şi reprezintă o investiţie a omului de afaceri american Don Lothrop, care vine în România începând din 2005. El este şi iniţiatorul fundaţiei RomaniaOne, care are ca scop dezvoltarea societăţii civile de la noi.”

(Sursa: Clujust)

Conform clujust.ro, citatul este preluat de pe siteul publicației PressOne, cel mai probabil din pagina Despre noi, dat fiind conținutul descriptiv al acestuia. Doar că la o vizită pe siteul PressOne, citatul nu apare nicăieri, singurul lucru menționat despre Don Lothrop fiind următorul:

Pagina Despre noi a siteului PressOne (Sursa: PressOne)

Deci, unde e citatul? Oare publicația clujust.ro a inventat acest citat pentru a discredita pe cei de la PressOne, având în vedere că nu este menționată clar sursa citatului? Pentru a lămuri acest lucru, ne vom folosi de o unealtă deosebită din tomberonul public al internetului. Se numește Wayback Machine și este o aplicație web care „fotografiază“ paginile siteurilor pentru a alcătui un album cu ele.

La fel cum noi avem fotografii de acum zeci de ani prin care putem vedea cum arătau lucrurile și oamenii acum mult timp, la fel și aplicația Waybak Machine stochează paginile siteurilor la un moment dat în timp pentru a putea fi vizualizate la o dată din viitor, fix ca un album foto digital.

Prin această aplicație, putem accesa pagina Despre noi a siteului PressOne într-un moment din trecut, mai exact din septembrie 2015. Astfel putem confirma că citatul este preluat din această pagină și că a existat la un moment dat pe siteul lor:

Pagina Despre noi a siteului PressOne din 2015 Sursa: Wayback Machine

Se pare că Don Lothrop a devenit între timp un prieten doar, și nu mai e finanțatorul și deținătorul acestei publicații. Independenți și cinstiți pe deasupra, la fel ca jurnalismul de speță modernă din România și de pretutindeni.

Să revenim la caprele noastre.

Parte din această campanie se concretizează sub ochii noștri prin trimiterea către cinci grupuri media, care au ca ocupație dezinformarea societății românești, a cinci statui reprezentând niște capre antropomorfe în diferite ipostaze, redând într-o oarecare măsură activitatea acestor oaze de imparțialitate și adevăr: Pro TV, Europa FM, Times New Roman, HotNews și Recorder.

Cam așa arată statuia trimisă la sediul Pro TV:

Statuie capră trimisă la sediul Pro TV Sursa: PressOne

Culmea ironiei este că unul din sloganurile Pro TV-ului a fost la un moment dat Gândește liber, spus unei națiuni care consumă televizorul ca pe pâine, unei națiuni îndobitocite de o armă globalistă formidabilă de perturbare a oricăror procese cognitive, de vărsare în casele oamenilor a tuturor lucrurilor pe care Dumnezeu le urăște... ca orice popor pseudocreștin care se respectă, de altfel.

Restul statuilor, împreună cu semnificația exoterică pe care autorii o atribuie acestora, le puteți vedea accesând legătura de mai sus către siteul PressOne.

Acum că ne-am lămurit despre ce este vorba, haide să vedem cu adevărat despre ce este vorba.

Semnificația caprei în ocultism

Cei care cunosc destul de bine Biblia, vor recunoaște imediat că această nevinovată campanie parfumată în îndemnuri drăgăstoase ascunde, de fapt, o veche doctrină diavolească perpetuată prin istorie de pe vremea legii leviticale. Cu foarte mult timp în urmă, Domnul poruncea Israelului următoarele:

Și să ia cei doi ţapi şi să îi prezinte înaintea DOMNULUI la uşa tabernacolului întâlnirii. Și Aaron să arunce sorţii peste cei doi ţapi, un sorţ pentru DOMNUL şi celălalt sorţ pentru ţapul ispăşitor. Și Aaron să aducă ţapul peste care a căzut sorţul DOMNULUI şi să îl ofere ca ofrandă pentru păcat. Dar ţapul peste care a căzut sorţul să fie ţap ispăşitor, să fie prezentat viu înaintea DOMNULUI, să facă ispăşire cu el şi pentru a-l lăsa să plece în pustie, ca ţap ispăşitor. (Leviticul 16:7-10)

De aici și termenul de țap ispășitor. Din punct de vedere spiritual, încă de la începutul sfintelor scripturi, capra, în mod special țapul, nu este prezentată deloc într-o lumină bună.

Apoi să înjunghie ţapul ofrandei pentru păcat, care este pentru popor, şi să aducă sângele lui înăuntrul perdelei şi să facă cu acel sânge la fel cum a făcut cu sângele taurului, şi să îl stropească peste şezământul milei şi înaintea şezământului milei. (Leviticul 16:15)

Țapul este în mod categoric asociat cu păcatul. În ambele ipostaze, atât în cazul celui pentru ofrandă, cât și a celui căruia i se dădea drumul în sălbăticie, fiind cel ispășitor, există o strânsă legătură între greutatea păcatelor poporului și aceștia.

Şi după ce a terminat cu împăcarea locului sfânt şi a tabernacolului întâlnirii şi a altarului, să aducă ţapul viu; și Aaron să îşi pună amândouă mâinile pe capul ţapului viu şi să mărturisească peste el toate nelegiuirile copiilor lui Israel, şi toate fărădelegile lor în toate păcatele lor, punându-le pe capul ţapului şi să îl trimită să plece departe în pustie, prin mâna unui bărbat pregătit; și ţapul să poarte pe el toate nelegiuirile lor într-un pământ nelocuit, şi să lase ţapul să plece în pustie. (Leviticul 16:20-22)

Țapul are să reprezinte de acum încolo păcatul, rebeliunea și, în cele din urmă în cultura populară, pe Satan, deși acesta este cât se poate de clar descris în Biblie ca fiind un șarpe, un dragon (Revelația 12:9Şi a fost aruncat afară dragonul cel mare, acel şarpe bătrân, numit Diavolul şi Satan, care înşală întreaga lume; (...).).

Dacă te poticnești în faptul că acelea sunt capre, și nu țapi, nici nu-i de mirare că astfel de evenimente au loc la scară globală, în care sunt reprezentate fățiș sacrificii și ritualuri satanice, iar oamenii le numesc în continuare festivități de decernare a unor premii, festivaluri muzicale sau varietăți artistice.

Cu câteva mici excepții care au de-a face mai mult cu trăsăturile fizice ale animalului și cu lumea materială, contextul spiritual biblic în care este plasată capra nu reprezintă niciodată nimic bun. Acest lucru devine și mai evident în parabola rostită de Domnul Isus Cristos:

Când Fiul omului va veni în gloria sa şi toţi îngerii sfinţi cu el, atunci va şedea pe tronul gloriei sale; și înaintea lui vor fi adunate toate naţiunile; şi îi va separa pe unii de alţii, precum păstorul separă oile de capre; și va pune oile la dreapta sa, dar caprele la stânga. Atunci Împăratul va spune celor de la dreapta lui: Veniţi binecuvântaţii Tatălui meu, moşteniţi împărăţia pregătită pentru voi de la întemeierea lumii; (...) Apoi va spune şi celor de la stânga: Plecaţi de la mine, blestemaţilor, în focul veşnic, pregătit pentru diavol şi îngerii lui; (...) Și aceştia vor merge în pedeapsă veşnică; dar cei drepţi în viaţă eternă. (Matei 25:31-34, 41, 46)

Precedentul stabilit de scriptură prin asocierea caprei cu păcatul și blestemul morții veșnice este, bineînțeles, întors pe dos în lumea noastră căzută în păcat și devine un idol pentru sataniști și un simbol pentru francmasoni.

Demonul Baphomet

Demonul Baphomet

Sursa: Wikimedia Commons

Simbolism masonic cu capre

Simbolism masonic cu capre Sursa: Prezentarea Aware? (partea 20)

După cum era de așteptat, aceste asocieri sunt negate cu vehemență de către sataniști și membrii lojelor masonice, care nu se dau în lături de la a da cele mai puerile explicații: nu există capre în lojele masonice, deci nu e adevărat. De parcă atunci când Ioan Botezătorul a spus „Iată, Mielul lui Dumnezeu, care înlătură păcatul lumii.“ (Ioan 1:29), lumea se aștepta să vadă un miel.

Naivitatea maselor de a înghiți asemenea baliverne, cât și poticnirea acestora în interpretări lumești, este motivul principal pentru care acești nelegiuiți își pot expune credințele în văzul tuturor, fără ca nimeni să bănuiască nimic, ba chiar să se găsească unii suficient de creduli care să-i și apere.

Francmasoneria are multe grade și trepte de ascensiune și este contraintuitiv să credem că, la fel ca într-o armată, un simplu soldat din ordinele inferioare va ști ceea ce plănuiesc generalii în secret. Un soldat va ști atât cât îi este dat să știe, după cum spun și americanii, on a need to know basis, adică, pe baza a ceea ce este necesar să cunoască.

Lumea este atât de oarbă în ziua de astăzi, încât chiar dacă ar ieși cineva în față cu dovezi video ale ritualurilor și sacrificiilor făcute de aceștia, tot ar spune că e făcătură. Sunt martori care au venit înaintea instanțelor și au declarat că, copii fiind, au luat parte la niște orori în cadrul unor grupuri organizate, dar cine să-i creadă? Masele consumatoare de emisiuni ca cele care sunt onorate de către aceștia?

Încă un lucru de luat în seamă în ceea ce privește aceste statui, este faptul că sunt în număr de cinci. Cei care cunosc cât de cât lucruri despre ocultism, vor sesiza imediat că este vorba despre pentagramă, o stea cu cinci colțuri stilizată:

Pentagrama

Pentagrama

Sursa: Wikimedia Commons

Dacă acest simbol ocult este întors invers, avem de-a face cu asemănarea unui cap de țap înăuntrul acestuia, fiind un simbol foarte puternic folosit în ritualurile magice:

Pentagrama inversată

Pentagrama inversată având un cap de țap înăuntru

Sursa: Wikimedia Commons

Așadar avem cinci statui în formă de capre antropomorfe oferite cadou unor grupuri și publicații care se disting astfel ca fiind portari (gatekeepers), îndeletnicindu-se cu controlul fluxului de informație și denaturarea lui pentru a deservi unei agende.

În cazul Pro TV și HotNews, este evidentă părtinirea acestora și felul în care manipulează opinia publică prin așa-zisul jurnalism pe care-l practică. Pro TV-ul este cel care ne-a dat printre alte maldăre de mizerii, Știrile de la ora 5, un amalgam sordid de grotesc care îmi aduce aminte de fiecare dată de tactica de demoralizare a unei națiuni despre care vorbea un fost agent KGB.

Pe HotNews am citit cu scârbă articole turbate și incisive împotriva celor care nu susțin vaccinarea în masă a populațiilor, printre care mă aflu și eu.

Batjocura emanată prin Times New Roman are rolul de a stigmatiza orice fel de opinie care nu se potrivește stării de fel și doctrinei mumei Europa, fiind lesne de observat putoarea vestică în pamfleturile lor.

Recorder vine ca o surpriză pentru mine, dar acum înțeleg mult mai bine materialele lor de un profesionalism excepțional și scopul pe care-l deservesc. Am observat că subiectele abordate cu recurență sunt aceleași ca cele de pe Times New Roman, doar că sunt de natură jurnalistică, izul tendențios și minciuna unui „jurnalism făcut pentru cititori și nu pentru interese obscure“ primând și în cazul acestora.

Despre EuropaFM nu pot spune mai nimic, dar faptul că este băgată în aceeași oală cu restul, nu face decât să-mi trezească suspiciuni mari cu privire la onestitatea lor.

De ce toată această disimulare?

Pentru că avem de-a face cu copii ai întunericului, care nu pot veni în față să recunoască lucrurile pe care le fac în întuneric, căci omul de rând nu este încă pregătit să se închine diavolului.

Pentru ca oamenii să accepte întunericul ca lumină, trebuie mai întâi ca adevărata lumină să fie batjocorită și prezentată ca superstiție, ignoranță și intoleranță. În același timp, avem de-a face cu o expunere fără precedent a sataniștilor în societatea americană, prin ridicarea unei statui a lui Baphomet și amplasarea pe domeniul public a primului monument satanist, în timp ce festivalul Burning Man ia amploare, reminiscență a ritualurilor diabolice de acum două mii de ani, în care erau arși de vii oameni în interiorul acelei statui.

Ceea ce este numită exprimare artistică este de fapt cufundarea în adâncimile lui Satan (Revelația 2:24Dar vă spun vouă şi celorlalţi în Tiatira, atâţia câţi nu au această doctrină şi care nu au cunoscut adâncimile lui Satan (...).).

Pentru că oamenii nu mai cred Biblia, care a fost discreditată pe parcursul timpului, nici nu pot vedea că sacrificiile umane se întorc și deja sunt aici prin practici abominabile ca avortul. Nici nu-i interesează măcar, pentru că somnul adânc în care se află le va blestema sufletele într-o veșnicie în focul din care Domnul a vrut dintotdeauna să-i scoată.

Toate aceste lucruri sunt cu mârșăvie îmbrăcate în drepturi și libertăți, care dispar în momentul în care ceilalți se opun acestora prin exercitarea drepturilor și libertăților lor. În acel moment devin misogini, homofobi, bigoți, intoleranți și extremiști, în timp ce acești copii blestemați se fac pe sine drepți înaintea oamenilor.

Foarte important de reținut este că dictonul „Fă ce vrei va fi întregimea legii“ („Do what thou wilt shall be the whole of the Law.“), care a fost popularizat de omul deosebit de corupt pe nume Aleister Crowley, permite sataniștilor să folosească minciuna și disimularea pentru a manevra norodul după bunul lor plac.

Dar aici se complică lucrurile, pentru că intrăm în Thelema și diferitele secte care mai de care mai deosebite în practicile lor, care vor cu tot dinadinsul să se distanțeze de o credință într-un diavol personal, pentru a-l abstractiza și înlocui cu un concept. Doar că acest lucru nu-i oprește din a lucra nelegiuire și a răsturna societatea pentru a o aduce acolo unde cred ei că trebuie să fie, ghidați de o interpretare a conceptului de rău lăsată la latitudinea fiecăruia, ceea ce mă duce la următorul punct.

„Dragostea este legea, dragostea sub voință.“ („Love is the law, love under will.“) Dragostea este un alt lucru promovat de către sataniști, dar această dragoste carnală nu are nimic de-a face cu dragostea adevărată descrisă sublim în 1 Corinteni 13, ci mai degrabă este acea dragoste pe care o vezi înșirată pe toate nimicurile care se vând pe la tarabele de suveniruri, pe cadourile deșarte oferite de Ziua îndrăgostiților, sau care este îndemânat asociată cu curvia, adulterul și sodomia, ca fiecare să facă ce vrea și ce simte, mânați fiind de poftele carnale deghizate în adevăruri spirituale, în opoziție și sfidare totală a cuvântului Domnului.

Pavel vorbea în 2 Corinteni 7:10Fiindcă întristarea evlavioasă lucrează pocăinţă până la salvare irevocabilă; dar întristarea lumii lucrează moarte. despre o întristare a lumii care duce la moarte, ceea ce poartă numele în zilele noastre de depresie, și despre o întristare evlavioasă care conduce la pocăință. La fel este și cu dragostea: există o dragoste lumească aducătoare de moarte și o dragoste cerească dătătoare de viață veșnică. În zilele de pe urmă, în care ne aflăm acum, dragostea oamenilor nu va fi una evlavioasă:

DAR să mai ştii aceasta, că în zilele de pe urmă vor veni timpuri primejdioase. Fiindcă oamenii vor fi iubitori de sine, (...) iubitori de plăceri mai mult decât iubitori de Dumnezeu (...) (2 Timotei 3:1-2, 4)

În concluzie

După toate aceste lucruri, unele dintre ele destul de dificil de înțeles, cu ce avem de-a face aici? Haide să vedem mai întâi cu ce nu avem de-a face:

  1. Caprele nu sunt rele prin simpla lor existență, iar faptul că unora le plac ca și animale nu implică o natură diabolică.
  2. Statuile nu reprezintă capre propriu zis, ci capre cu trăsături omenești, și nu au fost dăruite unor fabrici de lactate, ci unor grupuri media.
  3. Nu toți cei care lucrează pentru aceste grupuri sau publicații sunt sataniști, cum nu toți germanii erau conștienți de genocidul care avea loc în propria ogradă.

Ceea ce avem este o externalizare a ierarhiei, o expunere în văzul tuturor sub formă codificată a adevăratului spirit anticrist care se află în spatele acestor grupuri media, o mișcare îndrăzneață venită la scurt timp după ce curvele din mass media au boicotat referendumul, acum dând pe față adevărata lor apartenență și spunând unui popor în continuare îndobitocit că nu are nici o putere să le reziste și că lucrarea diavolului în această țară și în viețile lor este evidentă.

La fel cum aceste femei germane au intrat zâmbind în lagărele de concentrare naziste, ignorând fumul care se ridica din furnale și văzându-și liniștite de viețile lor atâta vreme, urmând a fi copleșite de durere când au văzut atrocitățile comise în vecinătatea lor, tot așa mulți vor intra în eternitate cu zâmbetul pe buze, pentru a se trezi aruncați în întuneric pentru totdeauna:

Înainte și după intrarea în lagărele de concentrare naziste Sursa: Death Mills

Atunci împăratul a spus servitorilor: Legaţi-i mâinile şi picioarele şi luaţi-l şi aruncaţi-l în întunericul de afară; acolo va fi plânsul şi scrâşnirea dinţilor. (Matei 22:13)


Apropo, dacă îți spui creștin născut din nou și slujitor al Domnului Isus Cristos, ÎNCHIDE ODATĂ TELEVIZORUL ĂLA NENOROCIT și pocăiește-te!

Înapoi Înainte