Ioan 8:31-32Atunci Isus a spus iudeilor care au crezut în el: Dacă stăruiți în cuvântul meu, sunteți cu adevărat discipolii mei; și veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi.

Adevărul vă va face liberi

Website de resurse creștine

Dacă ești o persoană mai puțin tehnică și ai reușit să treci prin toți pașii configurării aplicației Aggregator cu succes, reușind astfel să te conectezi la fluxul meu, îmi doresc să te felicit și să te încurajez pe drumul descoperirii tehnologiei. Dacă ceva ți se pare greu, te frustrează și nu înțelegi, nu renunța. Eu sunt adeptul teoriei prostiei dobândite, însemnând că omul, cu excepția unor condiții neurologice predeterminate, devine prost și rămâne așa din propria-i voință. Faptul că nu înțelegi, dar îți dorești, este tot ceea ce îți trebuie pentru a obține cunoaștere, indiferent de domeniul de activitate.

Astăzi o să fac o paranteză de la subiectele uzuale pe care ți le prezint pentru a-ți aduce la cunoștință cea mai eficientă metodă pe care am găsit-o până acum prin care poți afla destul de repede, chiar imediat în unele cazuri, când public ceva pe site.

RSS: Romanian Security Service

Glumesc. RSS înseamnă Rich Site Summary (Sumar Bogat al Siteului) și este un standard folosit la înștiințarea celor interesați de conținutul unui website despre noi materiale publicate.