Ioan 8:31-32Atunci Isus a spus iudeilor care au crezut în el: Dacă stăruiți în cuvântul meu, sunteți cu adevărat discipolii mei; și veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi.

Adevărul vă va face liberi

Website de resurse creștine

Dragul meu cititor, am considerat că este necesar să-ți arăt în cele ce urmează un lucru foarte important, în care poate te vei regăsi sau îi vei regăsi pe alții. Eu știu sigur că m-am regăsit mult timp în această postură și, dacă Dumnezeu nu se milostivea de sufletul meu amărât, continuam să merg pe aceeași cale care duce la pierzanie și în ziua de astăzi.

Vom începe prin a ne uita peste ce le-a spus Cristos preoților și fariseilor din vremurile sale:

Dar ce gândiţi voi? Un om avea doi fii; şi a venit la primul şi a spus: Fiule, du-te, lucrează astăzi în via mea. Iar el a răspuns şi a zis: Refuz să mă duc; dar pe urmă, s-a pocăit şi s-a dus. Și a venit la al doilea şi a spus tot aşa. Și el a răspuns şi a zis: Eu mă duc, domnule. Și nu s-a dus. Care dintre cei doi a făcut voia tatălui? Iar ei i-au spus: Primul. Isus le-a zis: Adevărat vă spun că: Vameşii şi curvele merg în împărăţia lui Dumnezeu înaintea voastră. Fiindcă Ioan a venit la voi pe calea dreptăţii şi nu l-aţi crezut; dar vameşii şi curvele l-au crezut; şi voi, văzând aceasta, nu v-aţi pocăit mai apoi ca să îl credeţi. (Matei 21:28-32)