Ioan 8:31-32Atunci Isus a spus iudeilor care au crezut în el: Dacă stăruiți în cuvântul meu, sunteți cu adevărat discipolii mei; și veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi.

Adevărul vă va face liberi

Website de resurse creștine

Dragul meu adventist,
Să știi că sunt cam trist,
Când văd cum ești închis,
Așteptând ca un proscris,
Judecata cea de-apoi,
Cu inima făcută sloi,
Încrezut într-ale tale,
Lucrări și fapte legale.

Soţiilor, supuneţi-vă propriilor voştri soţi, aşa cum este cuvenit în Domnul. (Coloseni 3:18)

Înainte de căderea omului, raportul de subordonare dintre Adam și Eva nu este foarte clar, singurul indiciu fiind mențiunea că femeia a fost făcută să-i fie bărbatului un ajutor potrivit pentru el (Geneza 2:18). Dacă acest lucru implică subordonare, rămâne de lămurit prin mai multă cercetare, dar un lucru este de necontestat: după cădere, raportul de subordonare devine evident.

Nebunul a spus în inima lui: Nu este Dumnezeu. Sunt corupţi şi au făcut fapte scârboase, niciunul nu face binele. (Psalmul 14:1)

Poți știi ceea ce nu știi?

Atunci de unde știi că nu există Dumnezeu?

Tu spui că e bine, el spune că e bine,
Ei spun că e bine, toți spun că e bine,
Atunci care-i problema, Cătăline?

Gândește pozitiv, bucură-te de viață,
Zâmbește, ia totul ca pe-o joacă.
Nu-i așa că viața e frumoasă?

Zilele mi-s petrecute în amărăciune, iar zâmbetul mi-e precum diamantul printre straturi peste straturi de roci neșlefuite, apăsat de suferință și întristare, după cum este scris:

Chiar în râs inima este plină de durere, şi sfârşitul acelei veselii este întristare. (Proverbe 14:13)

De aceea am privit în jur la ceea ce este viața mea și am urât-o. Mi-am urât existența și am blestemat ziua în care m-am născut. În timp ce sunt căutat să mi se ureze toate cele bune în acea zi blestemată, eu îmi închid telefonul și nu vreau să văd pe nimeni, în acea zi blestemată în care am cunoscut lumea.

»