Ioan 8:31-32Atunci Isus a spus iudeilor care au crezut în el: Dacă stăruiți în cuvântul meu, sunteți cu adevărat discipolii mei; și veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi.

Adevărul vă va face liberi

Website de resurse creștine

Descriere

În materialul de față vom constrasta natura veche a omului mort în păcate cu natura nouă a omului născut din nou.

Vom parcurge pasaje din Biblie prin care Domnul ne îndeamnă să renunțăm la faptele întunericului în care mergeam înainte, pentru a le înlocui cu faptele bune care sunt plăcute înaintea lui.

Foc și fum Sursa: Pixabay

Copil iubit al Domnului,

Pentru tine scriu acestea, căci afară sunt câinii şi vrăjitorii şi curvarii şi ucigaşii şi idolatrii şi toţi cei ce iubesc şi practică minciuna. (Revelația 22:15)

Nu fii descurajat de cum au decurs lucrurile cu acest referendum. Să știi că a fost voia Domnului să se întâmple așa. Nu, nu este o tentativă de reconciliere a unei experiențe îngrozitoare prin strămutarea ei în administrația divină și absolvirea poporului de vreo vină pentru că „Așa a vrut Domnul și n-am avut ce face.“

Descriere

Nașterea din nou este o parte esențială din doctrina mântuirii și trebuie privită separat, dar totodată ca făcând parte din planul mântuirii și ca fiind concomitentă cu mântuirea.

Vom vedea de ce în studiul de față.

Votez DA Imagine modificată. Sursa: Pixabay

Este interesant de observat cum această controversă uriașă scoate la iveală cu ușurință rebeliunea din inima omului împotriva cuvântului lui Dumnezeu. Foarte mulți sunt de-a dreptul revoltați când cineva vorbește împotriva sodomiei și îndrăznește să contrazică curentul abominabil care bate dinspre vest. Dintr-o dată, acea persoană nu arată dragoste față de aproapele și nu este smerit pentru că a vorbit împotriva unei urâciuni care până de curând a fost aproape în totalitate respinsă de societate.

Descriere

Primul material video dintr-o serie în care vom trata cea mai importantă doctrină a Bibliei: mântuirea.

Vom începe printr-o prezentare generală a planului de mântuire, contrastând natura umană căzută în păcat cu sfințenia Domnului, evidențiind judecata sa dreaptă, cât și mila sa nemărginită.

»