Vă mulțumesc tuturor celor care susțineți websiteul prin distribuirea materialelor în internet. Deși poate nu vă dați seama în acest moment, dar voi susțineți lucrarea lui Cristos în viețile voastre, a celorlalți, cât și în a mea.

Dorința mea e ca websiteul să ajungă să fie cunoscut în toată țara și oriunde au plecat semenii noștrii prin lume.

Motivația nu este una de natură fizică, ci pur spirituală. Dacă voi ajunge vreodată să trăiesc din slujirea mea, o voi face biblic (1 Corinteni 9:14Chiar așa a rânduit Domnul, ca toți cei ce predică evanghelia să trăiască din evanghelie.). Deși îmi displac discuțiile despre bani și lucruri materiale, sunt conștient că am nevoie de lucruri lumești ca să aduc lucruri cerești în viețile oamenilor. În același timp, cred în ceea ce spunea Cristos:

Şi le-a spus discipolilor săi: De aceea vă spun: Nu vă îngrijoraţi pentru viaţa voastră, ce veţi mânca; nici pentru trup, ce veţi îmbrăca. Viaţa este mai mult decât mâncarea, şi trupul mai mult decât îmbrăcămintea. Uitaţi-vă cu atenţie la corbi, pentru că nici nu seamănă, nici nu seceră; aceştia nu au nici depozit, nici grânar; şi Dumnezeu le dă mâncare; cu cât mai valoroşi sunteţi voi decât păsările? Şi care dintre voi, îngrijorându-se, poate adăuga la statura lui un cot? Aşadar dacă nu sunteţi în stare să faceţi nici cel mai mic lucru, de ce vă îngrijoraţi despre celelalte? Uitaţi-vă cu atenţie la crini cum cresc; nu ostenesc, nu torc; totuşi vă spun: Nici Solomon, în toată gloria lui, nu a fost înveşmântat ca unul dintre aceştia. Şi dacă astfel îmbracă Dumnezeu iarba din câmp, care astăzi este şi mâine este aruncată în cuptor, cu cât mai mult vă va îmbrăca pe voi, puţin credincioşilor. Şi nu căutaţi ce veţi mânca sau ce veţi bea şi nici nu vă îndoiți în mintea voastră. Fiindcă toate acestea le caută naţiunile lumii; dar Tatăl vostru ştie că aveţi nevoie de acestea. Mai degrabă, căutaţi împărăţia lui Dumnezeu; şi toate acestea vi se vor adăuga. Nu te teme, turmă mică, pentru că este buna plăcere a Tatălui vostru să vă dea împărăţia. (Luca 12:22-32)

Aceste lucruri lumești tot de sus vin în esență, doar că majoritatea nu le primesc cu mulțumire, ci, fără a sta prea mult pe gânduri, își întind mâinile pentru a lua și mai mult, de multe ori chiar fără să li se cuvină.

Preocuparea mea nu o reprezintă casele, mașinile, hainele, telefoanele și alte astfel de vanități în care se afundă oamenii în mod constant. Preocuparea mea o reprezintă în primul rând sufletele oamenilor. Dacă ar fi să-mi ridic case impresionante, aș face-o pentru a le umple cu amărâți, văduve, orfani, proștii și slăbănogii acestei lumi puternici în credință, căci Dumnezeu nu i-a ales pe cei înțelepți și puternici, ci pe cei scârboși, detestabili, mizerabili, disprețuiți, peste care a turnat Duhul său și i-a desăvârșit, ca să-și înghită limba îngâmfații, să usuce pe cei puternici și să provoace la gelozie pe cei ce se declară ca fiind ai lui, dar care-l neagă în fapte.

Speranța mea este pentru o familie mare, unită în Duhul Sfânt, puternică în credință, de neclintit în adevăr, care să joace dragonul în picioare și să rupă leul tânăr în bucăți (Psalmul 91:13Vei călca pe leu şi viperă, pe leul tânăr şi pe dragon îi vei călca în picioare.).

Dacă ați găsit ceva aici care v-a binecuvântat, vă îndemn să continuați să distribuiți materialele mele pe oriunde puteți și aveți ocazia. Fiind în mediul online, pentru a ajunge la cât mai multă lume, trebuie ca siteul să aibă cât mai multe legături înspre el. Expresia „toate drumurile duc la Roma“ este pertinentă și în online: cu cât ai mai multe legături către tine, cu atât siteul este cotat mai bine în piață și devine mai vizibil, ducând astfel la o poziție superioară în motoarele de căutare atunci când termenii căutați se potrivesc și siteului tău.

Platforma socială Facebook folosește o metodă similară de sortare implicită după cele mai populare postări, care în sinea lor sunt determinate algoritmic de interacțiunile (cum ar fi Like, Share sau comentariu) pe care oamenii le au cu diferitele materiale publicate pe un profil sau pagină. De aceea este posibil ca cineva chiar să fie interesat de lucrurile pe care le public, dar să nu vadă niciodată nimic de la mine. Dacă acel cineva nu a interacționat niciodată cu ce am publicat eu, dar are interacțiuni cu alte profiluri și pagini, atunci Facebook consideră că nu îl interesează postările mele și le poziționează mai jos în listă, în unele cazuri nefiind nici măcar încărcate în fluxul de noutăți. Acest comportament a fost încadrat în conceptul de cameră de ecou (echo chamber) despre care voi vorbi altă dată mai pe larg.

Sub nici o formă nu îndemn la spam! Nu publicați aiurea legături către siteul meu dacă contextul nu o cere și nici nu forțați contexul pentru a cere publicarea unei legături; practic, nu faceți lucrurile cu viclenie, ci cu sinceritate și intenția de a-i ajuta pe ceilalți, nu de a vă impune voi părerile, cărora să le conferiți greutate prin legături către siteul meu. Nu aprob astfel de comportamente.

Încă o dată vă mulțumesc și vă binecuvântez în numele Domnului Isus Cristos.

Înapoi Înainte