În ultima vreme am dezvoltat un obicei care până acum s-a dovedit a fi destul de sănătos. De multe ori mă găsesc analizând profilurile persoanelor pe care le mai întâlnesc pe Facebook pentru că nu-mi este suficient să-mi spună cineva "Doamne-ajută" să fiu convins că se referă la același Dumnezeu pe care îl cunosc: Domnul Isus Cristos.
Dragul meu adventist, am pentru tine o poezie care sper să fie folosită de către Dumnezeu pentru binele tău și slava sa.
Tu spui că e bine, el spune că e bine, Ei spun că e bine, toți spun că e bine, Atunci care-i problema, Cătăline?
Zilele mi-s petrecute în amărăciune, iar zâmbetul mi-e precum diamantul printre straturi peste straturi de roci neșlefuite, apăsat de suferință și întristare, după cum este scris: Chiar în râs inima este plină de durere, şi sfârşitul acelei veselii este întristare. (Proverbe 14:13)
Conjunctura mă pune în situația în care particip frecvent la discuții despre politică, așa că am decis să scriu ceva și despre acest subiect. Nu vei găsi în articolele mele păreri corecte din punct de vedere politic.
Noua Ordine Mondială este denumirea în jurul căreia s-au adunat și vor continua să se adune slujitorii întunericului acestei lumi în rebeliunea lor împotriva lui Dumnezeu.
În cadrul unei mici discuții purtată cu cineva la locul de muncă, am rostit ceea ce eu cred a fi un adevăr inconfortabil despre o chestiune sensibilă din firmă, moment în care mi s-a spus: Aici nu-ți dau dreptate.
Multe sunt argumentele care susțin această închinare idolatră, unul dintre cele mai vociferate fiind poziția adoptată de către participanții iconoduli (care cinsteau icoanele) la Sinodul al VII-lea ecumenic, putând fi rezumat prin următoarele cuvinte ale lui Ioan Damaschin.
În urma unui moment de inspirație, am început acum ceva vreme alcătuirea unei imagini reprezentative (logo) pentru website. Cu ajutorul Domnului, am reușit să o definitivez și sunt foarte încântat să-ți prezint rezultatul mai jos.
O mare dorință și-a făcut loc în inima mea odată cu mântuirea, o dorință pe care nu o înțelegeam prea bine, fiind în mare parte din viață o persoană destul de singură și lividă de sentimente, ale cărui gânduri cu greu le puteai discerne sau înțelege.