Pentru a lua legătura cu mine, te rog să folosești adresa de e-mail de mai jos:

Adresa de e-mail

Înainte de a-mi scrie un mesaj, o să te rog să ții cont de următoarele:

Îmi rezerv dreptul de a publica pe website orice tip de comunicare care va avea loc prin intermediul adresei de e-mail afișate în pagina de contact a acestuia. Consideră orice mesaj scris către mine prin acest mediu de comunicare ca având caracter public, singurele lucruri pe care le voi exclude fiind adresa de e-mail și orice alte date de contact care se pot afla în corpul sau în semnătura e-mailului; numele va fi publicat.

În aceeași măsură, ești liber să publici conținutul mesajelor mele către tine, încercând pe cât posibil să păstrezi contextul discuției și respectând aceleași condiții ca cele menționate de mine mai sus.

Fără o mențiune explicită din partea ta în ceea ce privește nepublicarea mesajelor trimise către mine, vei lăsa la latitudinea mea decizia de folosire a conținutului acestora, fie prin publicarea integrală, parțială sau deloc.

Drepturi de autor

Toate materialele publicate pe website sunt gratuite și pot fi folosite de către oricine, CU EXCEPȚIA folosirii lor în produse care au ca scop final întreprinderea oricărei activități de vânzare din care să rezulte orice fel de remunerație. Atât timp cât eu ca autor nu cer nici un fel de plată în schimbul materialelor, nu voi permite nimănui altcuiva să-și însușească foloase materiale de pe urma muncii mele sau ca materialele să fie adăugate împreună cu altele care urmează să fie vândute.

Persoana care se va folosi de vreun material de pe acest website are obligația să citeze sursa provenienței lui, cum de altfel și eu mă străduiesc să fac în cadrul materialelor mele.

Cu excepția imaginilor create de mine, toate imaginile de pe website vor avea sursa citată.


Imaginea de fundal este descărcată de pe ATextures.

Imaginea modificată cu Biblia deschisă folosită pe pagina principală, cât și în alte locuri, este preluată de pe bestourism.com.

Mențiuni speciale

Îmi doresc să mulțumesc pe această cale soției mele minunate, care îmi este cu adevărat alături la bine și la greu, fratelui Rodelio din Filipine pentru dragostea sa creștină și fratelui Scott din Statele Unite pentru toată cunoașterea pe care a împărtășit-o prin slujirea sa și, nu în ultimul rând, părinților mei care m-au crescut și s-au îngrijit să nu-mi lipsească ceva lumesc. Domnul să vă păzească precum un viteaz își păzește comoara cea mai de preț.