Foc și fum Sursa: Pixabay

Copil iubit al Domnului,

Pentru tine scriu acestea, căci afară sunt câinii şi vrăjitorii şi curvarii şi ucigaşii şi idolatrii şi toţi cei ce iubesc şi practică minciuna. (Revelația 22:15)

Nu fii descurajat de cum au decurs lucrurile cu acest referendum. Să știi că a fost voia Domnului să se întâmple așa. Nu, nu este o tentativă de reconciliere a unei experiențe îngrozitoare prin strămutarea ei în administrația divină și absolvirea poporului de vreo vină pentru că „Așa a vrut Domnul și n-am avut ce face.“

Știam că referendumul nu va trece de pe la mijlocul săptămânii trecute. De unde știam? În timp ce eram în rugăciune, am simțit mânia Domnului și am auzit cuvinte înfricoșătoare, în așa fel încât nu îndrăznesc să mai vin înaintea lui pentru a mijloci pentru binele acestui popor. Domnul mi-a spus că nu va trece referendumul și când i-am cerut milă, mi-a răspuns printr-un clar și răspicat NU!

Îți spun sincer că m-am temut de el ca nu cumva să se mânieze și pe mine; nu pentru că nu ar avea de ce.

Acest lucru nu m-a oprit din a încuraja oamenii să meargă la referendum și să voteze pentru modificarea constituției. Nu m-am dat înlături nici de la a publica pe profilul personal și grupuri de discuții a celor câteva capitole din cartea Agenda sodomită. Am decis să nu spun nimic despre acest lucru pentru ca nu cumva să fiu acuzat că am contribuit la neprezentarea la vot prin descurajarea oamenilor. Nici măcar soției nu i-am spus, care a mers cu bucurie la vot și chiar credea că va trece.

De ce am continuat să susțin referendumul dacă știam că oricum va fi un eșec? Dintr-un simplu motiv: mi-am dorit ca oamenii care au votat cu DA să aibă o mărturie înaintea Domnului pentru a se îndura de ei atunci când va judeca România.

Domnul își va turna furia peste acest popor, iar referendumul a fost o mărturie adusă acestui neam netrebnic despre starea spirituală deplorabilă în care se scaldă. Domnul a demonstrat prin el lipsa de putere pe care bisericile lumești și fățarnicii din ele o au asupra societății în care viețuiesc. El a arătat că țara este plină de oameni care au doar o formă de evlavie, dar neagă puterea ei (2 Timotei 3:5Având o formă de evlavie dar negându-i puterea; şi fereşte-te de astfel de oameni.).

Haide să fim raționali, dragul meu. Se tot vociferează că suntem un popor creștin și că vom rezista în fața asalturilor ideologice ale vestului. Tu, care ai Duhul Sfânt, și care îl cunoști cu adevărat pe Domnul, ți se pare că țara asta a avut vreodată de-a face cu creștinismul așa cum îl poți discerne prin duh din Biblie? Ți se pare că toți cei care susțin că sunt creștini, au vreo treabă cu creștinismul, în afară de un nume preluat pe nedrept?

Uită-te la tot maldărul de culte și biserici, care mai de care mai „creștine“: ortodocși, catolici, adventiști, penticostali, baptiști, evanghelici, martori și ce-or mai fi. Toți se dau creștini. Foarte mulți dintre rândurile acestora sunt niște urâciuni. Acum, dragul meu, dacă Dumnezeu este cu această țară, cel Atotputernic, care a făcut cerul și pământul, Lumina adevărată, de ce după atâtea rugăciuni, trudă și sudoare, le-a fost zădărnicită cu atâta ușurință inițiativa de către dușmanii adevărului? A fost nevoie doar de câțiva lupi plasați strategic în media și pe rețelele de socializare și acest popor idiot a crezut tot ce i s-a spus.

Oare nu au crezut din cauza că Domnul a adus peste ei un duh al somnului adânc pentru a-i răpune (Isaia 29:10Fiindcă DOMNUL a turnat peste voi duhul unui somn adânc şi v-a închis ochii, pe profeţii şi conducătorii voştri, pe văzători i-a acoperit.)?

Acum haide să privim lucrurile din perspectiva cealaltă. Ce s-ar fi întâmplat dacă referendumul ar fi trecut? Nu ieșeau toți fariseii să spună că Dumnezeu este cu România și că o iubește, de aceea n-a lăsat-o pradă acestei agende abominabile? Și ce făceau, dragule? Se întorceau fix la ce au făcut și până acum, fiind motivul din cauza căruia am ajuns în această situație.

Majoritatea oamenilor care pretind că sunt creștini, sunt niște mincinoși, iar lumea vede acest lucru, de aceea nici nu li se alătură în toate tentativele lor de a demonstra că sunt orice altceva, decât ce sunt de fapt: farisei care prin faptele lor au impresia că vor ține piept anticristului, când de fapt îl vor îmbrățișa împreună cu toată lumea.

Prin acest referendum s-a demonstrat că nu suntem demni să avem o țară a noastră și că merităm să fim conduși cu o mână de fier de către alte popoare, pentru că suntem un popor penibil, care urlă din toți rărunchii despre principiile democratice, despre cum e în afară, că la noi nu se face nimic, dar când e vorba să-și exercite dreptul democratic, terfelesc o exprimare perfect democratică a sistemului de guvernământ pe care și l-au ales.

În schimb, se duc cu sutele de mii să protesteze împotriva celor care-i conduc pentru că s-a trezit dintr-o dată setea de dreptate în ei, uitând să scoată mai întâi bârnele din ochii lor de combinatori și pungași, batjocorind între timp pe toți cei care au același drept de vot ca ei, dar care din nefericire sunt mai neștiutori și amăgiți. Dar oare nu au demonstrat aceștia cât de ușor de manipulat sunt și ei, prin neprezentarea la vot?

De aceea Dumnezeu i-a adus și pe unii și pe alții sub aceeași condamnare: pe unii pentru că au votat și continuă să susțină niște hoți, iar pe ceilalți pentru că în îngâmfarea lor au ajuns să susțină niște diavoli. Iată, dragule, înțelepciunea și puterea lui Dumnezeu: i-a strâns pe toți la un loc, ca acum să-și toarne furia și indignarea peste ei.

Domnul va nimici această țară, căci mânia lui este aprinsă împotriva ei. Nu sodomiții sunt problema, copilaș iubit, și știi acest lucru, pentru că ești născut din Dumnezeu și vezi ce se întâmplă în biserici, ci maldărul de idolatrii și farisei care se îmbulzesc în bisericile lumești pentru a demonstra lumii cât de pioși și închinăcioși sunt ei.

Majoritatea dintre ei nu-l cunosc pe Dumnezeu. Dacă l-ar fi cunoscut și ar fi avut Duhul Sfânt în templele lor, s-ar fi văzut acest lucru în toate aspectele propriilor vieți, reflectându-se în mod natural și în societatea din jur. În schimb, avem de-a face cu niște ipocriți care și-au găsit un prilej pentru păcatele și poftele lor în evanghelia Mântuitorului nostru.

Să nu judece Domnul o asemenea urâciune? Domnul doarme sau e orb, să nu vadă asemenea spurcăciuni comise în numele lui?

Acum, ce crezi că vede un necredincios când are nefericita experiență de a se întâlni cu unul dintre aceștia în persoană? Fix ce vede și în lume: răutate, ură, invidie, certuri, bârfe, acuze, batjocuri, beții, curvii, adultere, multă carnalitate, printre care se mai strecoară și câte o comportare mai cuvioasă, ca să nu dea prea mult de bănuit. Deci, va vedea lumea. Aceeași lume despre care mulți dintre acești pseudocreștini spun că îi va duce pe mulți în iad. Și atunci ne mai mirăm că lumea nici nu vrea să audă de Dumnezeu? Nu este scris:

Fiindcă prin voi este blasfemiat numele lui Dumnezeu între neamuri (...) (Romani 2:24)

Dacă lumea vine la cei care-l mărturisesc pe Cristos și se vede în oglindă, atunci cum să mai creadă lumea că există un Dumnezeu iubitor, blând și milostiv, care nu vrea ca ei să piară? Cum să fie necredinciosul convertit? La ce să fie convertit? La poftele trupești justificate cu Biblia în mână și la o presiune omenească și amenințări cu judecata divină? La o toleranță pentru poftele fiecăruia și o încurajare de a continua în ele pentru că Dumnezeu e dragoste?! Mă mâniez numai când scriu acestea! Dar Dumnezeu care le vede și le aude, care le cunoaște inimile.

Să nu judece Dumnezeu pe aceștia? Să-i lase să amăgească în continuare generațiile viitoare? Nu mai bine îi aruncă pe toți în iad și previne ca alte suflete să fie înșelate de acești blestemați? A căror judecată nu întârzie să vină și a căror condamnare nu aţipeşte (2 Petru 2:3Şi prin lăcomie, cu vorbe prefăcute, vor face comerţ pe seama voastră; judecata lor din vechime nu întârzie, şi damnarea lor nu aţipeşte.).

Așadar, furia lui Dumnezeu peste această țară nu vine pentru că nu au votat românii pentru familie, ci pentru că românii sunt scârboși, iar referendumul a demonstrat foarte clar cât de scârboși pot fi și că sunt demni de moarte, o moarte care se va grăbi să vină asupra acestui popor, iar dacă pustiirea deja a început prin plecarea multora peste hotare, ea va continua prin nimicirea celor care sunt încă aici.

Furia lui Dumnezeu este descoperită din cer asupra tuturor celor care lucrează nelegiuirea (Romani 1:18Fiindcă furia lui Dumnezeu este revelată din cer împotriva a toată neevlavia şi nedreptatea oamenilor care ţin adevărul în nedreptate.). TUTUROR! Sodomiții sunt o frântură din toți bețivii, curvarii, hoții, mincinoșii, idolatrii, fariseii și batjocoritorii care au spurcat această țară extraordinar de frumoasă, din cauza căreia îmi curg lacrimi șiroaie și mă străpunge o durere adâncă în inimă. Am văzut multe locuri minunate în care m-a purtat Domnul, văi, dealuri și munți, care aduc mărturie despre cât de frumos este de fapt Dumnezeu și ce mult i-a plăcut să-și îmbrace creația cu iscusința și măestria sa.

Să nu le poarte românii bisericoși sodomiților de grijă. Vor fugi singuri din țară în momentul în care Domnul o va pârjoli de la un capăt la altul. Această țară va fi judecată înaintea popoarelor lumii și va purta o mărturie cutremurătoare despre mânia care îi așteaptă pe toți bisericoșii din această lume, care sunt mai mizerabili și mai spurcați decât orice sodomit, pentru că este scris:

Dar vai vouă, scribi şi farisei, făţarnicilor! Pentru că închideţi împărăţia cerului înaintea oamenilor; fiindcă nici voi nu intraţi, nici pe cei ce vor să intre nu îi lăsaţi să intre. Vai vouă, scribi şi farisei, făţarnicilor! Pentru că mâncaţi casele văduvelor şi de ochii lumii faceţi rugăciuni lungi; din această cauză veţi primi mai mare damnare. Vai vouă, scribi şi farisei, făţarnicilor! Pentru că înconjuraţi marea şi pământul să faceţi un prozelit; şi când l-aţi făcut, îl faceţi de două ori mai mult copilul iadului decât pe voi înşivă. (Matei 23:13-15)

Dacă pe travestiții carnali îi distingi cu ușurință din cauza aspectului lor mizerabil, pe travestiții spirituali nu-i poți discerne cu mare ușurință, pentru că împopoțonarea lor constă în faptele lor drepte, care dau aparența unor oameni buni la exterior, dar care sunt abominabili în interior, unde ochiul omului nu poate pătrunde. Dar Domnul vede dincolo de aparențe.

Să nu judece Domnul un asemenea popor, care și-a ridicat troițe la fiecare colț de stradă pentru a se închina unor zei surzi și muți, care nu-i pot scăpa de furia ce va veni? Unde îți sunt zeii, curvo? Unde îți sunt rugăciunile? Căci Domnul te va îmbrăca cu cenușă și va aprinde pământul sub tine, iar căderea ta va fi prilej de mare bucurie pentru toți sfinții Domnului.

Copil iubit al Domnului, varsă lacrimi amare pentru acest popor, căci iată, Domnul va judeca România și nu o va cruța. Plângi și întristează-te, căci sfârșitul ei se apropie.

Românie, Românie! Ce frumoase îți erau cărările, ce plăcute îmi erau zilele copilăriei, când îți străbăteam dealurile și mă bucuram de zilele de vară petrecute la țară. De câțiva ani ți-am redescoperit potecile și pădurile, munții și izvoarele, am umblat în lung și-n lat să-ți văd ceea ce Dumnezeu ți-a lăsat.

Iar acum cu greu îmi stăpânesc lacrimile când mă năvălesc amintirile. Toate s-au dus, căci n-ai vrut! N-ai vrut să asculți! Iată acum, sufletul mi-e tulburat și inima îngreunată, căci chiuitul tău și bucuria îți vor fi preschimbate în urlete, țipete și chin apăsător. Domnul Dumnezeu se va ridica împotriva ta și te va șterge dinaintea lui și vei deveni doar o amintire și nu vei mai fi.

Numele tău îți era predestinat, țară dragă: RO MÂNIA!

Înapoi Înainte