Ioan 8:31-32Atunci Isus a spus iudeilor care au crezut în el: Dacă stăruiți în cuvântul meu, sunteți cu adevărat discipolii mei; și veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi.

Adevărul vă va face liberi

Website de resurse creștine

Foc și fum Sursa: Pixabay

Copil iubit al Domnului,

Pentru tine scriu acestea, căci afară sunt câinii şi vrăjitorii şi curvarii şi ucigaşii şi idolatrii şi toţi cei ce iubesc şi practică minciuna. (Revelația 22:15)

Nu fii descurajat de cum au decurs lucrurile cu acest referendum. Să știi că a fost voia Domnului să se întâmple așa. Nu, nu este o tentativă de reconciliere a unei experiențe îngrozitoare prin strămutarea ei în administrația divină și absolvirea poporului de vreo vină pentru că „Așa a vrut Domnul și n-am avut ce face.“

Votez DA Imagine modificată. Sursa: Pixabay

Este interesant de observat cum această controversă uriașă scoate la iveală cu ușurință rebeliunea din inima omului împotriva cuvântului lui Dumnezeu. Foarte mulți sunt de-a dreptul revoltați când cineva vorbește împotriva sodomiei și îndrăznește să contrazică curentul abominabil care bate dinspre vest. Dintr-o dată, acea persoană nu arată dragoste față de aproapele și nu este smerit pentru că a vorbit împotriva unei urâciuni care până de curând a fost aproape în totalitate respinsă de societate.

După cum vom vedea în cele ce urmează, însăși lumea înconjurătoare ne aduce mărturie despre lucrarea Domnului, apostolul Pavel folosind următoarea expresie pentru a scoate la iveală ignoranța corintenilor cu privire la acest aspect:

Nu vă învaţă chiar natura însăşi (...) (1 Corinteni 11:14)

Găsim în numeroase versete, ca Psalmul 19:1Cerurile vestesc gloria lui Dumnezeu și întinderea cerului arată lucrarea mâinilor sale., indicii care să ne ducă cu gândul la felul în care natura oglindește înțelepciunea și cunoașterea lui Dumnezeu în așezarea tuturor lucrurilor după bunul său plac. Încă se mai pot auzi notele sublime ale simfoniei perfecțiunii pe care Domnul a dirijat-o la începutul creației, înainte ca cacofonia păcatului să o perturbe.

La început de drum, vom așeza fundația spirituală pe care să începem să construim fortăreața care să ne apere sufletul de atacurile dușmanilor adevărului. Sunt conștient de existența unor autointitulați credincioși care țin partea sodomiților în această bătălie și încearcă din răsputeri să reconcilieze mesajul biblic absolut evident cu slăbiciunile propriei rațiuni. Atitudinea călâie pe care aceștia o au față de credință este mai dezgustătoare pentru mine decât păcatul sodomiei în sine.

Pe de altă parte, avem imagini ca cele de mai jos, care sunt folosite de către agenții agendei sodomite pentru a atrage de partea lor pe cei șovăitori și naivi din rangurile falșilor credincioși:

Vai celor care rostesc hotărâri nedrepte şi care scriu chinuirea pe care au poruncit-o. (Isaia 10:1)

Dragă cititorule,

Probabil că deja ți-a sărit în ochi cuvântul sodomit. Voi continua să-l folosesc pe parcursul acestei cărți în locul termenilor corecți din punct de vedere politic de homosexual și gay. Consider că acest cuvânt biblic transmite mult mai puternic starea de păcat în care se află sodomiții, similar cum cuvintele drogat, curvar și bețiv transmit puternic cauza provenienței comportamentului deviant ca fiind păcatul, care se manifestă prin respectivele medii. Așa cum nu vom numi drogații iluminați, bețivii însetați sau curvarii multirelaționali, nu trebuie să numim sodomiții homosexuali, cuvântul sugerând subtil că poate fi o altă exprimare perfect normală a sexualității.

»