Vai celor care rostesc hotărâri nedrepte şi care scriu chinuirea pe care au poruncit-o. (Isaia 10:1)

Dragă cititorule,

Probabil că deja ți-a sărit în ochi cuvântul sodomit. Voi continua să-l folosesc pe parcursul acestei cărți în locul termenilor corecți din punct de vedere politic de homosexual și gay. Consider că acest cuvânt biblic transmite mult mai puternic starea de păcat în care se află sodomiții, similar cum cuvintele drogat, curvar și bețiv transmit puternic cauza provenienței comportamentului deviant ca fiind păcatul, care se manifestă prin respectivele medii. Așa cum nu vom numi drogații iluminați, bețivii însetați sau curvarii multirelaționali, nu trebuie să numim sodomiții homosexuali, cuvântul sugerând subtil că poate fi o altă exprimare perfect normală a sexualității.

Dacă mă vei însoți pe parcursul cărții, îți voi demonstra din foarte multe puncte de vedere că avem de-a face nu doar cu un păcat practicat de anumiți oameni, ci vom descoperi agenda sodomită care are ca scop final distrugerea credinței în Dumnezeu și dărâmarea pilonului esențial al societății: familia. Vom vedea ce spune Biblia despre acest păcat, ce mărturii ne aduce natura, de ce este periculoasă legiferarea acestei anomalii, ce impact are comportamentul lor asupra societății și ce metode folosesc pentru a-și atinge țelul. Nu în ultimul rând, ne vom uita la un aspect de-a dreptul grotesc al acestei mișcări care nu poate fi trecut cu vederea de către oricine pretinde a avea rațiune.

Cristos ne îndeamnă la o judecată dreaptă, făcută în dreptate și adevăr, nu distorsionată de aparențe. Aparent, păcatul nu este atât de monstruos precum crima sau violul, căci în cazul sodomiei, avem de-a face cu un act consensual. Vei vedea că, deși așa pare la suprafață, ce se ascunde în spatele acestui păcat este cu mult mai tulburător decât simpla repulsie pe care o poate provoca actul în sine și care este pusă atât de galant pe seama homofobie, a temerii de necunoscut și a urii izvorâte din ignoranță.

Sunt conștient că munți întregi de dovezi nu vor însemna nimic pentru majoritatea practicanților acestui păcat sau pentru cei puternic îndoctrinați de narativa lor sofistă prin care au reușit cu succes să proiecteze în societatea modernă o imagine de victimă abuzată de niște bestii intolerante, încurajate de un sistem malefic și ancestral care trebuie reformat.

Originea recentei controverse

Tema căsătoriilor sodomite a fost adusă recent în atenția publicului din vara acestui an, când un cuplu de sodomiți, pe nume Relu Adrian Coman și Robert Clabourn Hamilton, au venit cu pretenția ca uniunea lor înfăptuită în Belgia să fie recunoscută pe teritoriul României, ridicând o excepție de neconstituționalitate într-un proces aflat pe rol la Judecătoria Sectorului 5 din București, care la rându-i a escaladat cazul la Curtea Constituțională a României. Vom dezbate pe larg într-un viitor articol circumstanțele care au generat această situație și îți voi arăta că este de-a dreptul suspicioasă toată tevatura creată în jurul celor doi.

Domnul președinte Iohannis și-a exprimat recent poziția cu referire la subiectul în cauză, făcând apel la toleranță și numindu-i, prin inferență, pe toți cei care nu sunt de acord cu poziția dumnealui fanatici religioși:

(...) E greşit să dăm ascultare sau să mergem pe calea fanatismului religios şi a solicitărilor ultimative. Eu nu cred în ele şi nu le sprijin. Sunt adeptul toleranţei, încrederii şi deschiderii spre celălalt", a declarat Klaus Iohannis, în cadrul unei declaraţii de presă, susţinută la Palatul Cotroceni, înainte de a pleca la Bruxelles la Consiliul European.

(Sursa: Gândul)

Personal sunt dezgustat de către poziția domnului Iohannis și doresc pe această cale să adresez un mesaj tuturor celor care vor susține sodomiții în această operațiune psihologică pentru pervertirea României:

Zero toleranță

Mesajul nu este unul de ură sau instigare la violență, ci de rezistență conștientă și bine informată la ingineria socială la care suntem supuși zilnic prin dejecțiile unei mass-media anorexice, a unor jurnaliști cumpărați și a unor lideri care, fie din ambiții, de frică sau din dorința de a primi binecuvântarea sultanului, tolerează niște bolnavi psihic.

Sunt sigur că pare mult de dus la prima vedere, dar te asigur că o să-mi dau toată silința să structurez și să prezint informația cât mai clar posibil, pentru că îmi doresc din inimă să conștientizezi pericolul pe care sodomiții îl reprezintă pentru credința oamenilor pe plan spiritual, cât și pentru societate pe plan fizic.

Haide să luptăm împreună pentru a opri acest atac nemilos la adresa țării noastre și să-i împingem înapoi pe cei care doresc să ne cotropească mintea prin vicleniile lor și să ne îngrădească libertatea prin legile lor nedrepte (Psalmul 94:20Va avea tronul nelegiuirii părtăşie cu tine, care urzeşte ticăloşie printr-o lege?), căci să nu-ți imaginezi că dacă vor primi un deget, se vor opri acolo. Nu, dragul meu cititor, este esențial să înțelegi că nu se vor opri până când nu te vei pleca înaintea lor în supunere absolută, iar acest lucru ți-l voi demonstra în cele ce urmează.

Cuprins

Înapoi