Biblia deschisă cu versetul Matei 10:8 deasupra

Planul de ansamblu pe care îl întrevăd pentru acest website se concentrează în jurul cărților. Prin intermediul lor îmi doresc să așez o fundație peste care să construiesc restul materialelor pe care le voi publica. În acest fel, parcurgând o carte în care voi trata doar un anumit subiect principal din mai multe perspective, vei fi înzestrat cu cunoașterea necesară pentru a înțelege pe deplin restul materialelor secundare publicate, cum ar fi articolele sau înregistrările audio/video.

De asemenea, nu-mi doresc ca temele secundare pe care inevitabil le voi atinge pe parcursul cărților să fie lăsate fără detalierea cuvenită, având intenția să interconectez toate cărțile într-o infrastructură informațională, fără a fi nevoit să concentrez toate aceste detalii într-o carte cu foarte multe pagini, pe care nimeni nu le va parcurge niciodată, lăsându-se intimidat de anvergura sa impresionantă și fiind descurajat de incoerența rezultată din abordarea multor teme deodată.

7 minute

Vai celor care rostesc hotărâri nedrepte şi care scriu chinuirea pe care au poruncit-o. (Isaia 10:1)

Dragă cititorule,

Aveam în plan să continui cu o serie de articole prin care să abordez o altă temă complet diferită, dar, date fiind întâmplările din ultima vreme pe subiectul leg...

7 minute

Biblia deschisă cu versetul Evrei 3:15 deasupra

Dragă cititorule,

Îmi doresc în această carte să construiesc fundația învățăturii creștine despre Dumnezeu și cuvântul său (Sfintele Scripturi sau Biblia). În această viață pornim fără să știm nimic despre lumea în care urmează să viețuim, având o curiozitate nativ..