În categoria de față vei găsi articole despre călătoriile pe care le fac, atât în țară, cât și în afara ei. Am ajuns prin locuri minunate împreună cu soția mea dragă și îmi doresc să împărtășesc cu tine momentele frumoase petrecute împreună, lucrurile învățate și modurile în care ne-am organizat excursiile, articolele publicate aici având totodată și rol de ghiduri turistice.

În mod special îmi doresc să scot în evidență țara superbă cu care am fost binecuvântați de către Dumnezeu, dar pe care de multe ori o trecem cu vederea în favoarea călătoriilor în afara ei sau pe care o reducem la simple poze pentru rețelele de socializare, fără a ne lăsa cuprinși de măreția copleșitoare a peisajelor din jur.

Atunci când ofer detalii despre un loc de cazare, mă exprim fără să fiu influențat în vreun fel de gazdă. Dacă locul de cazare este deosebit, atunci îl voi prezenta ca atare. Dacă este sub orice critică, atunci voi avea grijă să te atenționez pentru a-l evita. Voi include și orice alte amănunte pe care le consider utile pentru a-ți forma o imagine de ansamblu corectă asupra locurilor în care poposim. De obicei sunt foarte atent la detalii și observ, câteodată fără să vreau, mici neajunsuri care pot scoate în evidență o neglijență din partea gazdelor, atenția mea crescând proporțional cu prețul plătit.